Tågrån

Beskrivning

High Chaparral är en nöjespark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen, som du sent kommer att glömma. När du stiger in genom portarna till vår värld, lämnar du verkligheten (som du känner till den) för en stund.

Nu söker vi lokförare till våra ånglok som kör vår populära attraktion "Tågrånet".

High Chaparral är en teatertemapark med vilda västerntema för barnfamiljer. För att vår park ska kunna fungera behöver vi duktiga och engagerade medarbetare som kan serva våra gäster med allt som förekommer i vår verksamhet. Alltifrån butiker, mat, boende, upplevelser, kläder och städ. Vi är inne i en stor förändringsprocess där vi fokuserat vår verksamhet mot vilda västern och barnfamiljer och strävar hela tiden efter att bli bättre och bättre. Vi är en av de mest tematiserade parkerna i Europa och alla som arbetar hos oss bär tidsenliga kläder som passar just deras arbetsplats.

Parken kommer att vara öppen mellan den 28 maj och 1 september 2019.

Att jobba på High Chaparral är ett äventyr i sig, vi anordnar diverse personalaktiviteter för att sammansvetsa alla medarbetare.Arbetsuppgifter

Köra våra ånglok under sommarsäsongen.

Förekommande reparation och underhåll av tågseten

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskaper i och intresse för äldre teknik. Har du erfarenhet av ångdrivna maskiner och järnvägsdrift är det meriterande.

Som person är du positiv, lätt att samarbeta med och inte rädd för att ta i när det behövs. Då tjänsten är fysiskt påfrestande är god baskondition ett krav. Goda kunskaper i svenska språket är nödvändigt.

 

Ansök via vårt rekryteringsverktyg:

https://highchaparral.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:235700/

Anställningsform Tijdelijk dienstverband korter dan 3 maanden
Anställningen avslutas 2019-09-01
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort High Chaparral
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5
Publicerat 2018-11-14
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Terug naar vacatures