Affärsbiträde

Beskrivning

High Chaparral är en nöjespark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen, som du sent kommer att glömma. När du stiger in genom portarna till vår värld, lämnar du verkligheten (som du känner till den) för en stund.

Nu söker vi dig som vill bli en del av äventyret på High Chaparral 2019. High Chaparral är en teatertemapark med vilda västerntema för barnfamiljer. För att vår park ska kunna fungera behöver vi duktiga och engagerade medarbetare som kan serva våra gäster med allt som förekommer i vår verksamhet. Alltifrån butiker, mat, boende, upplevelser, kläder och städ. Vi är en av de mest tematiserade parkerna i Europa och alla som arbetar hos oss bär tidsenliga kläder som passar just deras arbetsplats.

Parken kommer att vara öppen mellan den 30 maj och 1 september 2019.

Att jobba på High Chaparral är ett äventyr i sig, vi anordnar diverse personalaktiviteter för att sammansvetsa alla medarbetare.

Kvalifikationer
Stor vikt läggs vid din sociala kompetens och servicekänsla. High Chaparral förväntar sig att alla som jobbar hos oss är beredda att ge det där lilla extra för våra besökare och kollegor. Alla är lika viktiga hos oss!

Sista ansökningsdag är 28 februari 2019.

Skapa en ett eget inlogg och rangordna vilka jobb du söker i första andra och tredje hand.

https://highchaparral.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:222545/

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-09-01
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 100
Sysselsättningsgrad 50-100 %
Ort High Chaparral
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2
Kontakt
  • Staffan Svensson, jobb@highchaparral.se
Publicerat 2018-11-14
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Return to job vacancies